κοτοπουλο με ρυζογκοφρετεσ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑΣ

Χρόνος προετοιμασίας 15'

Χρόνος εκτέλεσης 10'

Μερίδες: 2

Συστατικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο σε πολύ λεπτά φιλετάκια (500gr)
  • 100 gr καλαμποκάλευρο
  • 50 gr σιμιγδάλι χοντρό
  • 3 ρυζογκοφρέτες
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • 30 gr κορν φλάουρ
  • 20 gr μουστάρδα απαλή
  • 20 gr τριμμένη παρμεζάνα
  • 5 gr αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο μαζί με το αλάτι, τη μουστάρδα και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε στο κορν φλάουρ ένα ένα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καλαμποκάλευρο με το σιμιγδάλι και τις γκοφρέτες θρυμματισμένες. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψεκάζουμε με λίγο ηλιέλαιο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 200οC και ψήνουμε για 8-10’ μέχρι να ροδίσουν.